У сьогоднішніх реаліях, коли росія безпощадно нищить зокрема критичну інфраструктуру нашої країни, українці використовують всі можливі способи, щоб пережити ці нелегкі часи в якомога комфортніших умовах.

Зараз особливо важлива й економія часу. Зокрема це стосується й приготування їжі. Краще обирати страви, які готують просто та швидко.

Наприклад, одним з таких варіантів є картопля у мундирах, на приготування якої піде зовсім мало часу завдяки одному цікавому способу.

Запечена картопля, скріншот: YouTube

Як швидко приготувати картоплю у мундирах

Передусім пам'ятайте, що для того, щоб картопля зварилася швидко, її потрібно залити окропом, а не поміщати в холодну воду. Завдяки такій простій хитрості картопля збереже вітаміни й приготується досить скоро.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

У випадку, якщо раптом під час куховаріння виключать світло, рішення також є. Потрібно просто злити воду, а картоплю замотати рушником та харчовою плівкою або накрити пакетом. Таким чином картопля зможе "дійти" до готовності.

Крім того, картоплю можна приготувати за 5 хвилин, якщо у вашому розпорядженні є мікрохвильовка. Для цього термостійку форму змастіть олією, викладіть помиту картоплю середнього розміру. Готуйте при максимальній потужності від 3 до 5 хвилин у залежності від розміру овочу.

Картопля

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла