Дуже часто при приготуванні пиріжкою начинка начебто знущається і витікає з тіста. Багато господарок і господарів засмучуються з цього приводу і припиняють готувати смачну страву.
Але ми вам підкажемо дуже простий лайфхак, який позбавить цієї проблеми і допоможе уникнути падіння в бруд обличчям, коли ви захочете похвалитися своїми кулінарними навичками.
Одними з найпопулярніших начинок для пиріжків - варення та сир. Однак вони часто витікають із пиріжків. Однак є один простий і зручний варіант, який дозволяє вирішити цю проблему.
Як загусник можна використовувати крохмаль. Начинка не випливатиме з пиріжків і при інших додаткових компонентах: манка, вівсяні пластівці.
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Використовуйте на півкіло начинки одну столову ложку даного загусника. Згущувач просто вирушає у сир. Змішувати крохмаль з ягодами можна тільки після того, як останні повністю розморозяться і позбудуться надлишку рідини.
Якщо ж стоїть завдання загуснути варення, то фахівці рекомендують довести його до кипіння і потримати в такому стані разом із крохмалем або манною крупою близько однієї хвилини. Це дозволить варенню застигнути.
Нагадаємо, як удвічі швидше відварити картоплю, заощадивши світло та газ: допоможе один простий продукт.
Раніше ми повідомляли про найсмачніший капустняк, як у бабусі: рецепт дешевого супу з багатим смаком.
Також не зайвим буде знання того, що робити, якщо помутнів розсіл в огірках: перевірені поради щодо порятунку консервації від вибуху банок.