Незабаром настане Новий рік, а отже треба вже продумувати святкове меню, щоб потім не бігати по супермаркетах похапцем.

Тим паче, що певні продукти можна придбати і заздалегідь. Такі, як консерви, майонез, м'ясо... Адже потім ціни на них можуть значно "стрибнути",

Ну, а з новорічним меню ми вам допоможемо. Так як наступний рік - рік Чорного Водного Кролика (Кота), варто уникати страв з кролятини.

Тому ми пропонуємо вам унікальний рецепт зельца.

Зельц, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Повістка на двері та призов резерву: як в Україні проходить нова хвиля мобілізації

Один з найулюбленіших видів м'яса в українців подешевшав: є можливість забити морозилку

Порівняння цін у супермаркетах Німеччини та України - різниця колосальна

До 60-ти чекати не потрібно: українцям запропонували вийти на заслужений відпочинок у 54 роки, що необхідно

Показати ще

СКЛАДОВІ:

- 1 свиняча рулька
- 3 курячі грудки
- лавровий лист
- 2 головки часнику
- орегано
- сіль, перець

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Ретельно промийте м'ясо. Рульку помістити в ємність, залити водою і варити 3 години з моменту закипання. За годину до готовності додайте курку і часник.

2. Потім ще тепле м’ясо вийміть, відокремте від кісток, розбуріть руками на дрібні волокна, а шкірку порвіть руками на невеликі шматочки.

3. Приправте орегано, давленим часником, сіллю і перцем за смаком. Складіть м'ясо в марлевий мішечок, помістіть його між двома роздільними дошками, придавіть гнітом і витримайте на холоді ніч. Потім зніміть гніт, вийміть отриманий продукт з марлевого мішочка. Зберігати такий зельц треба у фользі.

Ну а ми бажаємо Вам гарного тижня, налаштовуйтесь на новорічний лад вже зараз, щоб потім не шукати святковий настрій.

Нагадаємо, як удвічі швидше відварити картоплю, заощадивши світло та газ: допоможе один простий продукт.

Раніше ми повідомляли про найсмачніший капустняк, як у бабусі: рецепт дешевого супу з багатим смаком.