Незабаром настане Новий рік, а отже треба вже продумувати святкове меню, щоб потім не бігати по супермаркетах похапцем.
Тим паче, що певні продукти можна придбати і заздалегідь. Такі, як консерви, майонез, м'ясо... Адже потім ціни на них можуть значно "стрибнути",
Ну, а з новорічним меню ми вам допоможемо. Так як наступний рік - рік Чорного Водного Кролика (Кота), варто уникати страв з кролятини.
Тому ми пропонуємо вам унікальний рецепт зельца.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
СКЛАДОВІ:
- 1 свиняча рулька
- 3 курячі грудки
- лавровий лист
- 2 головки часнику
- орегано
- сіль, перець
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Ретельно промийте м'ясо. Рульку помістити в ємність, залити водою і варити 3 години з моменту закипання. За годину до готовності додайте курку і часник.
2. Потім ще тепле м’ясо вийміть, відокремте від кісток, розбуріть руками на дрібні волокна, а шкірку порвіть руками на невеликі шматочки.
3. Приправте орегано, давленим часником, сіллю і перцем за смаком. Складіть м'ясо в марлевий мішечок, помістіть його між двома роздільними дошками, придавіть гнітом і витримайте на холоді ніч. Потім зніміть гніт, вийміть отриманий продукт з марлевого мішочка. Зберігати такий зельц треба у фользі.
Ну а ми бажаємо Вам гарного тижня, налаштовуйтесь на новорічний лад вже зараз, щоб потім не шукати святковий настрій.
Нагадаємо, як удвічі швидше відварити картоплю, заощадивши світло та газ: допоможе один простий продукт.
Раніше ми повідомляли про найсмачніший капустняк, як у бабусі: рецепт дешевого супу з багатим смаком.