А ви знали, що звичайні бублики з магазину можуть стати чудовою основою для повноцінної страви?

Цей смак ви не забудете ніколи, а ваші гості будуть дивуватися вашій винахідливості. Тому з радістю ділимося з вами рецептом, який хотіла б мати навіть ваша бабуся - бублики з фаршем.

Фаршировані бублики, скріншот із відео

Інгредієнти:

  • Бублики/сушки/баранки (можна використовувати маленькі! На один укус)
  • Молоко чи вода (можна теплі) Розмочити бублики у молоці чи воді. Приблизно 30 хвилин.
  • Будь-який фарш (свинина/яловичина/курка)
  • Сіль, Чорний перець, Паприка
  • Ріпчаста цибуля
  • майонез
  • Помідори
  • Сир (можна використовувати плавлений у квадратах (хохланд чи інший)).

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз

"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Час запікання залежить від розміру котлети!

Духовка 200 градусів/40 хвилин + 5-10 хвилин із сиром.

Якщо немає часу розмочувати бублики, сформуйте блюдо у формі та обережно налийте гарячу воду (1 см). У духовці вода розм'якшить бублик.

У фарш можна додати обсмажені печериці. Смачно як у гарячому, так і у холодному вигляді!

Якщо ви любите складати меню на Новий рік зарано, то саме ця страва сіанет чудовою прикрасою святкового столу, але не використовуйте кролятину, щоб не образити символ 2023 - Чорного Водяного Кролика.

Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел

Нагадаємо, навіщо додавати цукор у котлети, беляші та чебуреки: секрет, про який не знає багато кулінарів.

Раніше ми повідомляли, як варити горох, щоб не здувало живіт: 5 секретів правильного приготування бобових.

Також не зайвим буде плов, як в Узбекистані без казана: простий рецепт на сковороді, який оцінять усі домашні.