Варенички картоплею є улюбленою стравою у багатьох. А тих, хто вважає, що краще з'їсть скапустою, ми зараз переконаємо.

Адже ми знайшли для вас ідеальний рецепт бабиних вареників, до якого додали трішки смачного модернізму. Тепер будуть задоволені дорослі та діти.

Інгредієнти:

  • Бекон – 200 гр.
  • Картопля – 1 кг.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Вершки - 100 гр.
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Мука - 600 гр.
  • Яйце - 1 шт.
  • Кефір - 100 мл.

Вареники, фото: Знай.uа

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії

Показати ще
  1. Змішуємо яйце, сіль, кефір, воду потім поступово додаємо борошно. Вимішуємо до однорідної маси.
  2. Накриваємо тісто плівкою та відкладаємо на 20 хвилин у тепло.
  3. Бекон і цибуля дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистого кольору.
  4. Заздалегідь відварюємо картоплю. Перетираємо у пюре.
  5. Відправляємо бекон та цибулю до пюре, остуджуємо в холодильнику. Далі розгортаємо тісто, вирізаємо з нього кружечки склянкою, потім кладемо в центр начинку і скріплюємо краї.
    Варимо до готовності у киплячій воді із сіллю. Зазвичай, це займає 5 хвилин після закипання.
  6. Подаємо зі сметаною та вершковим маслом, зверху можна посипати зеленню.

Приємного апетиту і нехай ваші сніданки, обіди та вечері будуть неймовірними, під мирним небом.

Нагадаємо про фаршировану цибулю, яка перевершить усі ваші очікування: цю страву захочеться готувати часто.

Раніше ми ділилися ніжним салом у пакеті у вашому житті: простий рецепт, який оцінить кожен українець.

Також ми повідомляли чому саме це варення з осінніх фруктів найкраще: рецепт, який не залишить жодних сумнівів.