Варенички картоплею є улюбленою стравою у багатьох. А тих, хто вважає, що краще з'їсть скапустою, ми зараз переконаємо.
Адже ми знайшли для вас ідеальний рецепт бабиних вареників, до якого додали трішки смачного модернізму. Тепер будуть задоволені дорослі та діти.
Інгредієнти:
- Бекон – 200 гр.
- Картопля – 1 кг.
- Цибуля - 2 шт.
- Вершки - 100 гр.
- Вершкове масло – 30 гр.
- Мука - 600 гр.
- Яйце - 1 шт.
- Кефір - 100 мл.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
- Змішуємо яйце, сіль, кефір, воду потім поступово додаємо борошно. Вимішуємо до однорідної маси.
- Накриваємо тісто плівкою та відкладаємо на 20 хвилин у тепло.
- Бекон і цибуля дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистого кольору.
- Заздалегідь відварюємо картоплю. Перетираємо у пюре.
- Відправляємо бекон та цибулю до пюре, остуджуємо в холодильнику. Далі розгортаємо тісто, вирізаємо з нього кружечки склянкою, потім кладемо в центр начинку і скріплюємо краї.
Варимо до готовності у киплячій воді із сіллю. Зазвичай, це займає 5 хвилин після закипання. - Подаємо зі сметаною та вершковим маслом, зверху можна посипати зеленню.
Приємного апетиту і нехай ваші сніданки, обіди та вечері будуть неймовірними, під мирним небом.
Нагадаємо про фаршировану цибулю, яка перевершить усі ваші очікування: цю страву захочеться готувати часто.
Раніше ми ділилися ніжним салом у пакеті у вашому житті: простий рецепт, який оцінить кожен українець.
Також ми повідомляли чому саме це варення з осінніх фруктів найкраще: рецепт, який не залишить жодних сумнівів.