Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук любить не лише займатися спортом у залі та проводити марафони для шанувальників, а ще й смачно готувати. Дівчина часом публікує різні рецепти та навіть знімає відео з усіма процесами приготування, а цього разу вона зробила апетитну пасту з філе риби.

Валерія Крук, фото з Instagram

Знаменитість відзначила, що це найшвидший і найпростіший рецепт пасти, а на її приготування піде максимум 30 хвилин.

Складові:

Популярні новини зараз

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Показати ще
  • Спагетті – 500г
  • Помідори – приблизно 1кг
  • Філе риби (дівчина взяла червону) – 700 гр – 1кг
  • Лимон – 1 шт
  • Часник - 1шт
  • Петрушка
  • Сіль
  • Перець ⠀

Приготування:

1. Помідори нарізати, можна продавити через сито, або ошпарити окропом, зняти шкіру та натерти на тертку. Тобто зробити томатне пюре.

2. Розтопити вершкове масло на сковороді, обсмажити в ньому подрібнений часник (30-40 секунд), додати протерті томати і тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.

3. Філе риби порізати кубиками, з'єднати з томатним пюре, додати лимонний сік, сіль, перець до смаку і тушкувати ще кілька хвилин.

4. Відварити спагетті, змішати їх із вмістом сковороди, приправити петрушкою.

Паста з рибою від Крук, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що забудьте про котлети та тефтелі: ніжна відбивна зі свинини замінить вам усе, покроковий рецепт з фото

Як повідомляв Знай.ua, чудовий спосіб заморожування грибів на зиму: консервувати їх після цього ви більше ніколи не захочете

Також портал Знай.ua писав, ідеально смачний борщ з кількою в томаті: рецепт шедевра кулінарії, який ви ніде не знайдете