Відомий український кулінар Костянтин Грубич, котрий постійно ділиться з українцями незвичайними рецептами, цього разу розповів, як приготувати фірмову настоянку з ягід. Стане в нагоді на будь-якому святі.
Новий ролик з рецептом він опублікував на своєму YouTube-каналі, де регулярно з'являється різний контент у рецептах. Цього разу настав час не лише поїсти, а й випити.
Костянтин Грубич показав рецепт фірмової ягідної настоянки від Буковинців. Що звикли пити мешканці західної частини України.
Робиться вона просто, а головне швидко. Вам завжди буде чим пригостити гостей, які прийшли до вас додому.
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Найголовніше, щоб у вас були свіжі ягоди та горілка чи самогон. При цьому сам продукт може бути будь-який - від малини, до ожини.
Решта дуже просто.
Усього потрібно брати по чотири склянки, звідси й однойменна назва.
- 4 склянки води;
- 4 склянки ягід;
- 4 склянки цукру;
- 4 склянки горілки чи самогонки.
Вода має бути теплою, і після цього додаємо туди цукор, щоб з'явився сироп. Поки вони наполягають, готуємо ягоди, і додаємо також у вашу тару.
В кінці додаємо горілку або самогонку, щоб було легше відміряти - на цей рецепт йде рівно літр.
Все, готове, і за 2 тижні можна пробувати. Раз на 2 дні можна брати і перемішувати, щоб цукор точно повністю розчинився.
Далі процідити потрібно, розлити у пляшки, і ставимо у холодне місце.
Нагадаємо, що в супермаркет тепер не ногою: найкращий рецепт ідеальних домашніх пельменів, який ви завжди шукали.
Раніше ми повідомляли, що ідеальна консервація лише з ним: рецепт простого яблучного оцту, який подарує дивовижний смак.