Зима без сумніву час домашніх смаколиків. А коли ласощі по'єднуються з мандариновим ароматом, то дарують в рази більше настрою і задоволення.
Тому на дозвіллі спробуйте приготувати домашній мандариновий мармелад. Приготування не займе у вас багато часу, а задоволення ви отримаєте максимум, як від готування, так і від поїдання мармеладу. Цим рецептом поділилися в instagram на сторінці "yummy_pp_lera".
Інгредієнти:
- 400 мл мандаринового соку (4-5 мандарин)
- 35 г желатину
- 100 г цукру
- щіпка лимонної кислоти
Спосіб приготування:
Для початку очищаємо мандарини і пробиваємо в блендері. Суміш проціджуємо через сито. Потім заливаємо желатин 70 мл отриманого соку і залишаємо набухати на 10 хвилин.
До соку, що залишився додаємо цукор, лимонну кислоту і, помішуючи, доводимо до кипіння. Вимикаємо вогонь, додаємо набряклий желатин і перемішуємо до його розчинення. Охолоджуємо до кімнатної температури, розливаємо по будь-яких формах і прибираємо в холодильник на кілька годин.
Перед подачею мармелад можна обваляти в цукрі, цукровій пудрі або кокосовій стружці. Приємного апетиту!
Раніше Знай писав, оселедець в гірчичному соусі по-фінськи: покроковий рецепт приготування закуски, якій кілька сотень років