Одним з яскравих спогадів дитинства у кожного є ароматні булочки у бабусі або пиріжки з сиром. Цей аромат не зітреться і через десятки років.

Чому б нам самим не перенестися в дитинства, а редакція Знай.uа вам в цьому з радістю допоможе. Адже ми знайшли унікальний рецепт сирних булочок, які ніжно називають "тривожні булочки", але це не та тривога, що паралізує страхом, це приємна тривога від очікування зустрічі з чимось прекрасним і смачним.

сир, скріншот з відео

Інгредієнти:

Для тіста:
- Борошно-500 гр (+/ -)
- Молоко тепле-250 мл
- Дріжджі-1 ч. л
- Сир-200 гр
- Яйце-1 шт
- Цукор-80 гр
- Ванілін-1 гр
- Вершкове масло-100 гр

Начинка: можна використовувати абсолютно будь-яку, наприклад карамелізовані яблука і варене згущене молоко. Головне щоб начинка була не рідка.

Популярні новини зараз

28 січня не виходьте з дому і обов'язково стукайте по дереву: прикмети та заборони на день Павла Фівейського

5 жіночих імен, від яких у чоловіків "зносить дах": кому з красунь пощастило

Врахування доходів при призначенні субсидії: яка умова буде вирішальною

Донька "міністра війни" Шойгу показала, за що помирають мобіки: шикарні тусовки та відпочинок у Дубаї

Показати ще

Приготування тіста:

1. У тепле молоко додаємо дріжджі і залишаємо хвилин 10.

2. У чаші змішуємо сир, цукор, вершкове масло і ванілін, далі додаємо молоко з дріжджами і борошно, замішуємо м'яке тісто. Накриваємо кришкою і відправляємо в тепле місце близько години.

3. Далі ділимо тісто на клубочки, накриваємо серветкою і залишаємо ще на хвилин 20.

Сирні булочки, рецепт

4. Після вже формуємо наші булочки в будь-яку форму, яка вам зручна. Так само можна і без начинки зробити булочки.

Сирні булочки, рецепт

5. Випікати булочки в розігрітій духовці 30 хвилин при 180 градусів. По готовності посипати цукровою пудрою.

Ось і улюблені ласощі з дитинства готові. Залишилося покликати всіх домочадців і спробувати цю смакоту. Смачного!