Свята пройшли, однак все ж хочеться потішити себе чимось смачненьким та не дорогим, адже багато фінансів пішло на Новий рік та подарунки.
Саме тому пропонуємо вам приготувати "м'ясо" з води та борошна. Ця страва за смаком нічим не поступається звичайному м'ясу, однак приготування цієї страви ніяк не відіб'ється на вашому гаманці. Рецептом м'яса з борошна поділилися у ТikТok "food_telegram".
Вам знадобиться:
Борошно – 3 склянки
Вода – 1 склянка
Спеції за смаком
Оливкова олія
Спосіб приготування:
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Для початку потрібно борошно залити водою та замішати м'яке тісто. Накриваємо все плівкою та залишиємо на 1 годину. Так воно віддасть весь крохмаль та стане схожим на м'ясо за структурою.
Через годину тісто промити під краном, поки вода не стане прозорою. Засипаємо тісто спеціями та додаємо оливкову олію. Все це потрібно залишити ще на годину.
Потім потрібно згорнути тісто в спіраль і згорнути. Обсмажити з двох сторін по 1 хвилині, залити бульйоном (або додати бульйонний кубик і залити водою), тушити ще 40 хвилин під кришкою. Смачного!
Нагадаємо, швидкий рецепт квашеної капусти з морквою до пюрешки: тепер не потрібно чекати, поки забродить
Також Знай писав, рецепт сирних коржів всього за 5 хвилин: кефір, сковорода і на будь-який випадок. Ідеальний рецепт для тих, хто не хоче багато мороки, але бажає смачно перекусити
Раніше Знай повідомляв, рецепт домашньої ковбаси від Костянтина Грубича: ніяких консервантів і домішок з сої. Кулінар поділився рецептом незвичайної ковбаси. Їли ще наші предки, і були неймовірно задоволені