Ну ось і прийшов 2022 рік, а разом з ним і час для чогось новенького. Пропонуємо нашим читачам дізнатися, як насправді найкраще приготувати "львівський сирник я ягодами". І щоб не було підозр, що це класичний "чізкейк" типу Нью-Йорк у нас є детальна система готування.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу, де любителі кулінарної справи викладають свої унікальні способи приготування відомих страв.

Львівський сирник, скріншот: Youtube

Що нам потрібно:

Для сирників:

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

•Сир - 500 г.
•Яйця - 2 шт.
•Цукати - 80 г.
•Цукор - 50 г.
•Вершкове масло - 25 г.
•Сметана - 50 г.
•Манна крупа - 15 г.
•Лимон - 1 шт, цедра
•Сіль - щіпка

Для глазурі:

•Шоколад - 150 г.
•Вершкове масло-5 г.
•Фрукти - для прикраси

Львівський сирник, скріншот: YouTube

Спосіб приготування:

1. У глибокій ємності з'єднуємо всі інгредієнти для "сирника" і добре перемішуємо до однорідної маси.

Львівський сирник, скріншот: YouTube

2. Перекладаємо в форму і випікаємо в розігрітій до 160 градусів духовці 40-50 хвилин до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути при кімнатній температурі і прибираємо в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч.

3. Глазур: шоколад разом з вершковим маслом розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Покриваємо цієї глазур'ю наш "сирник" і прибираємо в холодильник до застигання глазурі. За бажанням прикрашаємо фруктами. Смачного!

Раніше повідомляли, спосіб приготування традиційних "пампух" за Галицькою рецептурою: найкраще, що можна подати після куті на Різдво.

Як повідомляв Знай.uа, рецепт швидкого сніданку з лаваша і сиру: готується за лічені хвилини, а коштує копійки.

Знай.uа писав, рецепт ніжного і повітряного тірамісу за 10 хвилин: для екстреної солодкої "допомоги".