Ось-ось настане Новий Рік - те саме свято, яке чекали багато українців.

Господині вже щосили готують смачні страви на своїй кухні, щоб вночі порадувати ними всіх близьких родичів і друзів. Але іноді не вистачає фантазії, чим би пригостити улюблених гостей, тому зараз пропонуємо максимально легкий рецепт, який практично не займе часу для приготування, але здивує простотою і насиченим смаком.

Домашні шпроти, кадр з відео

Шпроти можуть виявитися не тільки на бутерброді, але і в тарталетці в незвичайному вигляді. Для цього нам знадобляться наступні інгредієнти - шпроти в маслі в кількості 1 банки (180 грам), два яйця, які потрібно попередньо відварити, один плавлений сирок (90 грам), кріп, дві столові ложки майонезу і мариновані огірки.

Спочатку беремося за найлегший процес. Беремо шпроти, яйця, сирок, кріп і майонез - їх потрібно помістити в блендер і збити разом. Далі огірочки (5-6 штук) нарізаємо кубиками і відправляємо їх в тарталетки, щоб потім зверху, за допомогою кондитерського мішка, утрамбувати сумішшю, яка вийшла в блендері.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Домашні шпроти, кадр з відео

"Просто рецепт на увагу", "Думаю саме петрушка підняла цей контент", "Петрушка? Тоді помідор - це огірочок", "Кухар від Бога, особливо знавець зелені", - пишуть користувачі в коментарях, звертаючи увагу, що автор відео помилився і вказав петрушку замість кропу.

Нагадаємо, ароматна курочка з яблуками і олів'є з індичкою: Костянтин Грубич показав, як приготувати смачну новорічну вечерю

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт традиційного українського пирога до посту: зовсім скоро увійде до культурної спадщини ЮНЕСКО

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко порадив, як все встигнути до бою курантів: "Поспав до упору і поїхав"