Костянтин Грубич об'їздив майже кожен куточок України й знає все про традиційну кухню. Напередодні Нового року він показав українцям, як приготувати олів'є та смачну курку до святкового столу.
Цими рецептами Костянтин Грубич поділився у програмі "Твій день" на телеканалі 1+1.
Для запеченої курки у рукаві знадобиться:
- одна курка
- 3-5 яблук
- гірчиця
- яблучне повидло
- італійські трави
- сіль
- перець
- паприка
Спосіб приготування:
Спочатку обмийте курку та обсушіть її паперовими рушниками. Готуємо соус: беремо повидло та додаємо спеції. Також додайте трішки оливкової олії та гірчицю. Цієї сумішшю потрібно добре змастити курку.
Ріжемо яблука великими шматками та начиняємо ними курку. Кладемо її у рукав для запікання та відправляємо у духовку при 180 градусах на одну годину.
Для олів'є від Костянтина Грубича знадобиться:
- 3 яйця
- 3 картоплини
- 2 моркви
- 5 солоних огірків
- 300 грамів горошку
- 400 грамів індички
- майонез
Спосіб приготування:
Зваріть овочі, остудіть їх та поріжте невеликими кубиками. Інші продукти теж поріжте невеликими кубиками. Заправте все майонезом та можна подавати до столу.
Нагадаємо, Костянтин Грубич знайшов спосіб позбутися похмілля 1 січня - секрет просто з Карпат і пахне травами
Також Знай писав, Костянтин Грубич поділився рецептом традиційної молдавської випічки: ідеально до чаю
Популярні новини зараз
Показати ще