Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.
Цього разу кулінар підказав українським господарочкам, що можна приготувати замість стандартного і вже порядком обридлого олів'є. Ярославський запевняє, що салат з язиком, горошком і домашнім майонезом навіть смачніше, до того ж він проніс цей рецепт через роки, з дитинства.
"Він досить стійкий і добре смакує навіть на наступний день. Думаю, що язик також можна замінити на добре відварене і зачищене серце", - зазначив Володимир.
Інгредієнти на 2 великі порції:
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- - 2 відварених яйця
- - 140г відвареного язика
- - 100г свіжого огірка
- - 80 г зеленого горошку
- - 90г домашнього майонезу
- - 10г ніжної гірчиці, сіль, перець
- - зелень петрушки або кріп і естрагон
Процес приготування:
1. Попередньо відварений холодний язик нарізати майже соломкою. Повинні вийти брусочки 2-3мм товщиною та довжиною 5 см
2. Теж саме з огірком
3. Заморожений зелений горошок кинути в підсолену воду, що кипить, і варити з моменту закипання 5-6 хвилин, відкидати на сито, дати охолонути.
4. Яйця варити в круту, охолодити, вийняти жовтки та розтерти їх вилкою з гірчицею та сіллю, чорний перець додати за бажанням
5. Білки також нарізати соломкою. Зелень просто подрібнити дрібно.
Нагадаємо, рол з оселедцем і буряком до новорічного столу: рецепт, після якого не захочеться ні шуби, ні суші
Як повідомляв Знай.uа, легенда "МастерШеф" Вова Ярославський підказав рецепт на заміну холодцю: екстравагантніше бичачих яєць
Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко з "МастерШеф" намазав червону ікру на хурму замість хліба: "Оцініть і захочете піти далі"