Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.
Цього разу Ярославський поділився рецептом новорічної закуски для справжніх гурманів і цінителів смачненьких кулінарних шедеврів. Він розповів численним фанатам, як приготувати міні-оладки з гарбуза, крем-сиру, авокадо і червоної ікри.
Перш ніж приступити до самого готування, він повідомив про важливість вибору правильної і корисної ікри, яку знайти не так-то просто, адже зустрічається така не в кожному магазині. Володимир зазначив, що сам віддає перевагу замороженій ікрі.
Отже, для приготування міні-оладок знадобляться такі інгредієнти:
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
250г пюре гарбуза
1 яйце
140г борошна
2г солі
10г порошку-розпушувачу
Для крему з авокадо:
1шт авокадо
1ст ложка оливкової олії
cіль, сок лимону і трішечки петрушки - за смаком
Весь детальний процес готування Ярославський показав і розписав в публікації.
Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив рецепт ідеального маринаду для новорічної індички
Також портал Знай.uа писав, що Юла поділилася рецептом "Олів'є", яким годує Анатолія Анатоліча на Новий рік: "Для простаків - чверть зарплати..."