Відомий український телеведучий Костянтин Грубич, який останнім часом балує своїх шанувальників різноманітними рецептами з різних куточків України, а іноді навіть і з-за кордону, поділився унікальним способом приготування плавленого сиру в домашніх умовах.
Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми Костянтина Грубича в мережі YouTube.
Костянтин Грубич приїхав в гості до Наталії Сили з Броварів (Київська обл.), яка в Facebook написала телеведучому, що вона вже давно не купує плавлені сирки, а готує вдома своїми руками. Ось так Грубич і потрапив в гості до своєї підписниці.
ТЦК не має права: кого не зможуть мобілізувати попри повістки
В Україні зібралися змінювати розмір субсидії: кого це торкнеться у першу чергу
Пенсіонери звільняються від комунальних платежів: хто має право не платити жодної копійки
Ухилянтами можуть стати тисячі чоловіків: кого ТЦК подасть у розшук
Дівчина із задоволенням розкрила секрети приготування домашнього плавленого сиру.
Що потрібно для приготування:
- 1 кг кисломолочного сиру;
- 1 чайна ложка солі;
- 1 чайна ложка соди;
- 1 яйце;
- 2-3 зубчики часнику;
- спеції за смаком.
Ось її рецепт: кисломолочний сир змішати з сіллю, содою і яйцем. Варити на водяній бані або в ємності з подвійним дном до сметаподомного стану. В кінці, якщо залишилися грудочки, перебити блендером. При бажанні присмачити часником. Можете додати сухі специі або ковбасу за смаком.
Раніше повідомляли, як вибрати ялинку і прикраси до Нового року, щоб потрапити в екологічний "тренд": Земля скаже вам дякую.
Як повідомляв Знай.uа, домовички спробують його вкрасти: Костянтин Грубич поділився "золотистим" рецептом імбирного печива.
Знай.uа писав, "Королева бензоколонки": рецепт бабусиних пиріжків від Костянтина Грубича - вода, дріжджі, борошно і нічого зайвого.