Наближається Новий 2022 рік Чорного Водяного Тигра, який обіцяє багатьом успішні починання, фінансове благополуччя і відкриття горизонтів.
Однак, щоб символ року був прихильним до вас необхідно задобрити його, в тому числі і ласощами на святковому столі. На рахунок салатів і основних страв багато хто для себе вже все вирішив. А що на рахунок десерту? Ми знайшли спеціально для вас найпростіший рецепт пісочного новорічного печива, який не відніме багато часу. Бонусом цього печива є те, що його можна упакувати в красиву коробочку і це вийде солодкий подарунок для гостей.
ІНГРЕДІЄНТИ:
● Борошно пшеничне 500 г
● Масло вершкове 250 г
● Цукор 200 г
● Яйце куряче 2 штуки
● Цукор ванільний 10 г
● Розпушувач 10 г
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- Дістаємо масло заздалегідь з холодильника, розрізаємо його на маленькі шматочки і змішуємо з цукром.
- Додаємо по черзі два яйця і 1 пакетик ванільного цукру. Перемішувати.
- Додаємо 1 пакетик розпушувача. Поступово додаємо борошно, помішуємо тісто.
- З отриманого тесту робимо кульку, загортаємо його в харчову плівку і залишаємо в холодильнику на 2 години.
- Розкачуємо тісто товщиною не більше 0,5 см і c допомогою формочок робимо фігурне печиво.
- Випікаємо в заздалегідь прогрітій духовці 10-15 хвилин при температурі 160 градусів.Ви також можете додати в тісто пів чайної ложки суміші з кориці і меленого імбиру. Виходить дуже ароматне печиво.
Рецепт класичної білкової глазурі: 1 яєчний білок + 250гр цукрової пудри.
Для зручності дивіться відео-рецепт новорічного печива від Аліни Литвинової.
Нагадаємо, що десертом до новорічного столу може бути мандаринова панакота, а її рецепт сподобається багатьом господиням.
Раніше ми ділилися з вами найправильнішим рецептом мочених яблук з медом від Марини Ломаки.