Телеведуча програми "Твій день" на каналі 1+1 навчила українців готувати смачні оладки з пекінської капусти.
Нове відео з докладним рецептом приготування відомих кожному оладок, але з незвичайною начинкою, розмістили на офіційному YouTube каналі програми "Твій день". Одна з ведучих Руслана Писанка своїми руками приготувала страву в ефірі і навчила господинь усіляким хитрощам, а ось Влад Яма розповів про те, звідки взялася пекінська капуста і коли її вперше завезли в Україну.
Для приготування такої простої, але дуже ситної і смачної закуски господиням знадобляться такі інгредієнти:
капуста пекінська - 300 г
кріп - 30 г
кунжут - 10 г
яйце - 4 шт
борошно -150 г
масло і сіль за смаком
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Капусту потрібно дрібно нарізати, додати яйця, кунжут, кріп, посолити і поперчити. Суміш гарненько перемішати, а після закинути борошно і знову перемішати. Викладати столовою ложкою на гарячу сковорідку і обсмажувати з двох сторін.
Раніше ми писали про те, що картопляне пюре з часничком і маслом, як у бабусі на кухні: зимовий рецепт з мінімумом продуктів і витрат
Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім
Як повідомляв Знай.uа, Костянтин Грубич поділився рецептом традиційної Молдавської випічки: ідеально до чаю
Також портал Знай.uа писав, що зірка "Майстер Шеф" Євген Клопотенко розсекретив смак Німеччини: "Дастіш фантастиш"