Відомий кулінар та популяризатор українських гастрономічних традицій Євген Клопотенко вирішив вдосконалювати рецепт запікання яблук доти, доки він не вийде до божевілля смачним та ідеальним.
І це йому таки вдалося! На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де на нього підписано 612 тисяч читачів, Євген Клопотенко поділився оригінальним рецептом запечених яблук.
Як розповів кулінар, раніше він запікав яблука з сиром. Пізніше кулінар захотів урізноманітнити рецепт і почав готувати такі ж яблука, тільки зі згущеним молоком.
Та пізніше і таке поєднання здалося йому надто простим. То ж Євген Клопотенко вирішив знову вдосконалити рецепт, так у списку інгредієнтів з'явилася сіль.
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
"Раніше я готував яблука з сиром. Потім мене збісило, що я роблю одне й те саме, і я приготував яблука зі згущонкою. Потім мене збісило, що у яблуках зі згущонкою немає чогось високого, і я додав сіль. От так вийшло зашибісь. Просто, зрозуміло, з маленьким твістом, який здатен прийняти загал. 180 градусів, 20 хвилин.", - поділився він.
Нагадаємо, відомий український кулінар Євген Клопотенко несподівано "пішов" у монастир. Євген Клопотенко розповів, як і чому опинився у монастирі
Як повідомляв портал "Знай.ua", "Танці з зірками" показали на паркеті не все: що "творили" залаштунками Фагот, Джамала, Melovin, Власова. Показали, що відбувалося залаштунками шоу
Також "Знай.ua" писав, на Джамалу чекають серйозні випробування на "Танці з зірками": "Знову до зони ризику?". Вже у неділю вийде третій прямий ефір