Відома українська рестораторка та суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла, як по-новому можна приготувати знайомі з дитинства макарони по-флотськи.
Рецептом цієї смачної та простої страви Ольга Мартиновська поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 170 тисяч осіб.
Ольга Мартиновська вирішила інтерпретували всім знайомий з дитинства рецепт "Макаронів по-флотськи". Так ця страва вийшла більш сучасною, однак не втратила свої смакові властивості, а стала ще смачнішою.
Інгредієнти:
• 2 великі "ракушки" — це макаронний виріб
• 200 г фаршу з індички
• 200 г цибулі-порей
• 20 г вершкового масла
• 100 г Моцарелли
• трохи зеленої цибулі
Спосіб приготування:
Для початку потрібно відварити пасту в підсоленій воді до стану "аль денте". Після наріжте цибулю-порей та протушкуйте з вершковим маслом до готовності. Додайте м’ясо індички, посоліть, поперчіть та томіть протягом 5 хвилин.
Наповніть ракушку м’ясом з цибулею, щедро покладіть Моцареллу та відправте в духову шафу на 10 хвилин за температури 180°С. Зверху посипте свіжою зеленою цибулею та подавайте до столу. Смачного!
Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла рецепт легендарної "мімози": "Вишукана адаптація"
Також Знай повідомляв, що суддя МастерШеф Ольга Мартиновська назвала головне завдання жінки: "Сім'я засуджувала, що я вибираю мрію"