Відомий український кулінар Костянтин Грубич, який постійно ділиться з українцями незвичайними рецептами, цього разу розповів, як приготувати фірмову настоянку з ягід. Стане в нагоді на будь-якому святі.
Новий ролик з рецептом він опублікував на своєму YouTube- каналі, де регулярно з'являється різний контент в рецептами. Цього разу прийшов час не тільки поїсти, а й випити.
Костянтин Грубич показав рецепт фірмової ягідної настоянки від буковинців. Що звикли пити жителі західної частини України.
Робиться вона дуже просто, а головне швидко. Вам завжди буде чим пригостити гостей, які прийшли до вас додому.
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Найголовніше, щоб у вас були свіжі ягоди і горілку або самогон. При цьому, сам продукт може бути будь - який-від малини, до ожини.
Все інше дуже просто.
Всього потрібно брати по чотири склянки, звідси і однойменна назва.
- 4 склянки води;
- 4 склянки ягід;
- 4 склянки цукру;
- 4 склянки горілки або самогонки.
Вода повинна бути теплою, і після цього додаємо туди цукор, щоб з'явився якийсь сироп. Поки вони наполягають, готуємо ягоди, і додаємо теж в вашу тару.
В кінці додаємо горілку або самогонку, щоб було легше відміряти - на цей рецепт йде рівно літр.
Все, готово, і через 2 тижні можна пробувати. Раз в 2 дні можна брати і перемішувати, щоб цукор точно повністю розчинився.
Далі процідити потрібно, розлити в пляшки, і ставимо в холодне місце.
Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "тендітні вироби...".
Як повідомляв Знай.ua, Костянтин Грубич у Ніжині скуштував місцеві смаколики з огірків: розсольник, ікра та бутерброди.
Знай.uа писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром-смак родом з дитинства.