Відомий український журналіст Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі часто ділиться з українцями різноманітними рецептами. На цей раз він порадував глядачів рецептом смаженої курочки в сметані. Гуцульська страва, яка має неймовірний смак.
Новий сюжет з'явився на його YouTube-каналі, який регулярно дивиться понад 90 тисяч користувачів. Там він ділиться з шанувальниками цікавими, і не дуже складними рецептами, які будуть багатьом цікаві.
Для цього простого, але неймовірно смачної страви знадобляться наступні інгредієнти:
- Відварна курка;
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- 2 цибулини;
- 1 ст ложка оливкової олії;
- 200 г сметани або вершків;
- Щіпка солі, паприки, зелена цибуля.
Костянтин Грубич заради цього рецепту вирушив на Буковину, де зустрів місцеву жительку Фелічію. Вона показала, як правильно готувати домашню курочка в сметані або ж вершках.
"Смак дитинства, можна сказати" - розповідає жінка, так як готувала його ще й мама і бабуся.
Спочатку необхідно обсмажити цибулю на сковорідці, після чого додати сметану і курку, і через кілька хвилин по щіпці солі і перцю.
Можна сказати, що страва практично готове. Потрібно лише почекати, поки воно обжарится з усіх боків.
Блюдо досить просте, і приготувати його зможе кожен. Потрібно лише бажання, а смак вас здивує. Дуже соковита курочка під не менш смачним соусом зі сметани.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі
Як повідомляв портал Знай.ua, ароматний яблучний пунш, щоб зігрітися взимку
Також Знай.ua писав, Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.