Популярний в Україні шеф-кухар і суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво поділився з фанатами своїм рецептом борщу.
Рецепт іменитого кухаря практично не відрізняється від традиційного українського борщу, але все у шеф-кухаря є кілька своїх фішок.

Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати борщ, скріншот з відео

Інгредієнтт:


— Картопля - 150 гр
— Буряк - 180 гр.
— Цибуля Біла - 30 гр
— Цибуля зелена - 30 гр
— Болгарський перець - 30 гр
— Морква - 50 гр.
— Помідори - 150 гр.
— Капуста - 200 гр.
— Червона квасоля (готова) - 200 гр.
— Томатна паста - 2 ст. л.
— Ребра яловичі з м'ясом (готові, з бульйону).
— Бульйон яловичий - 3 л.
— Яблучний оцет - 1 ст. л.
— Перець чорний.
— Часник - 2 зубчики.
— Мікс спецій: коріандр, кріп, кмин, лавровий лист, паприка, сіль.
— Свинячий жир для смаження, шкварки.
— Сметана - для подачі.
— Петрушка.

Спосіб приготування:


Для початку Ектор Хіменез-Браво рекомендує поставити готувати яловичий бульйон. Кладемо м'ясо в каструлю, заливаємо водою, додаємо перець, лавровий лист і ставимо варити, після кипіння ще хвилин 40-50 на невеликому вогні.

Після цього приступаємо до міксу спецій, змішуємо їх з часником в ступці, потім додаємо сіль. Після готуємо заправку, обсмажуємо цибулю з болгарським перцем на свинячому жирі до м'якості, потім додаємо моркву. Обсмажуємо далі. Після, додаємо томати в сковороду і весь мікс спецій, плюс чорний перець.

Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати борщ, скріншот з відео

У заправку потрібно підлити трохи бульйону, щоб воно тушкувалося як соус. Після додаємо буряк, і знову підливаємо бульйону. Через кілька хвилин додаємо туди рубану капусту, томатну пасту і картоплю, порізану кубиками. Знову підливаємо бульйон.

Готові ребра, заправку, квасолю і бульйон, що залишився змішуємо в каструлі на вогні. Ектор Хіменез-Браво рекомендує подавати борщ зі сметаною, шкварками і петрушкою. Приємного апетиту!

Як повідомляв портал Знай.uа , Ектор Хіменез-Браво з "МастерШеф"похвалився, що став українцем:"тепер в армію загребуть". Ектор Хіменез-Браво поділився своєю радістю

Також Знай.uа писав, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво переховувався від поліції через роботу: "Міг потрапити за грати" / Ектор Хіменез-Браво розповів черговий епізод зі свого життя