Грудень стрімко мчить до свого логічного завершення, а разом з ним і 2020 рік. Перед новорічними святами українці вже починають готувати святкові салати і складають меню до столу, щоб було чим здивувати домашніх, гостей, а також порадувати себе.
Однак між усією цією суєтою можна зробити перерву на чай. Тактична пауза для гарячого і смачного напою. А до чаю можна зробити неймовірний десерт на бісквіті.
Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Кулінарія".
Що нам потрібно:
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Бісквіт: яйця - 6 шт; цукор - 150 гр; борошно - 100 гр; Какао порошок - 1 ст. л.
Просочення: Молоко - 150 мл.
Крем: варене згущене молоко - 1 б.
Молоко - 100 мл.
Спосіб приготування: до яєць додаємо цукор. Збиваємо до білої пишної маси, яка збільшиться в 3 рази. Борошно змішуємо з какао і по трохи додаємо в чашу. Акуратно лопаткою від низу до верху замішуємо тісто. Тісто виливаємо у форму і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Готовий бісквіт заливаємо гарячим молоком.
Для крему змішуємо варене згущене молоко з молоком до однорідної консистенції і наносимо зверху на бісквіт. Для візерунка можна ще додати топлений шоколад. Прибираємо до холодильника для просочення мінімум на 30 хвилин. За бажанням прикрашаємо будь-якими ягодами. Приємного чаювання!
Раніше повідомляли, салат "новорічні вогники" відправить обридле олів'є в минуле назавжди, унікальний рецепт.
Як повідомляв Знай.иа, рулет з курятини до новорічного столу: простий рецепт з несподіваними інгредієнтами.
Знай.uа писав, апетитний турецький бурек завоює серця гостей за новорічним столом: рецепт випічки.