Фаршировані гриби приготувати дуже просто на обід чи вечерю. Для цього знадобиться лише близько 30 хвилин часу.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 500 г яловичого фаршу
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л. чорного перцю
  • 1 ст. л. дрібно нарубаної петрушки
  • 1/2 ч. л. солодкої паприки
  • 1 кг грибів
  • 50 г тертого сиру
  • 20 мл оливкової олії
  • 1 ст. л. рослинної олії

Печериці, кадр з відео

Приготування:

Змішайте 500 г яловичого фаршу з 1/2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. чорного перцю, 1 ст. л. дрібно нарубаної петрушки і 1/2 ч. л. солодкої паприки. Сформуйте з фаршу м'ясні тефтелі однакового розміру.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Гриби промийте і зріжте з них ніжки. Розкладіть гриби на деко, змащене оливковою олією. У шапочки грибів покладіть м'ясні тефтелі. Збризніть фаршировані гриби невеликою кількістю оливкової олії і посипте тертим сиром.

Випікати гриби з м'ясною начинкою потрібно в розігрітій до 180°C духовці протягом 30 хвилин.

Фаршировані печериці, кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.