Відомий продюсер Олена Мозгова знає, що найкращий відпочинок — це зміна роду діяльності. Тому вона завела собі не тільки цікаве, але і смачне хобі — кулінарію, регулярно балуючи домашніх чудовими стравами.
Багато з рецептів, які публікує Мозгова, її власного твору, але є і вдосконалені нею. Так, у своєму новому пості Олена розповіла, як готувати гефілте Фіш, і запропонувала шанувальникам скористатися її рецептом.
-
Візьміть 8 кнелів з коропа, вагою в 1 кг
-
Зріжте м'якоть, вийміть великі кістки (дрібні перемелюються), додайте цибулю;
-
Отриману масу перемолоти, посолити і поперчити, додати яйце і трохи манки;
Популярні новини заразПенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
-
На дно форми викладаєте одну цибулину, порізану кільцями, одну моркву і два невеликих бурячка, порізаних круглими скибочками.
-
Зверху слід покласти кнелі, можна прикрасити їх шматочками шкірки коропа.
-
З голови, хвоста і кісточок зваріть бульйон, яким заливаєте кнелі — близько 500 мілілітрів. Бульйон повинен бути жирним, насиченим, щоб при охолодженні застигав. Для кращого застигання можна додати трохи желатину, доводите до кипіння на плиті.
-
Ставите отриманий продукт в духовку на 160 градусів, і десь 1,5 години він повинен потихеньку " булькати”;
-
Дістаєте і залишаєте на ніч в холодному місці.
Відірватися просто неможливо, вважає Мозгова. Спробуйте і ви.