Пиріжки у більшості людей асоціюються з домашнім затишком і теплом. Пиріжки, спечені взимку, у більшості людей асоціюватимуться з капустою. Пропонуємо вам три надзвичайно смачні рецепти пиріжків з капустою. Капуста буде як соло, так і в компанії з м'ясом. Пиріжки як печені, так і смажені на пательні.

Читайте Знай в Google News!

(Подивитися відео приготування пиріжків можна у кінці статті).

Капуста, скріншот відео

Рецепт перший. Пиріжки по-азійськи

Вам знадобиться:

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

Борошно - 340 г

Цукор - 1/2 ч.л.

Сіль - 1/2 ч.л.

Олія - 125 мл

Вода - 125 мл

Морква - 100 г

Цибуля - 100 г

Печериці - 100 г

Капуста - 300 г

Соєвий соус - 50 мл

Імбир - 10 г

Перець чилі - 1/3 ч.л.

Яйце - 1 шт.

Кунжут - 20 г.

Хід приготування:

Замішуємо тісто: змішуємо борошно, цукор, сіль, олію і воду. Ретельно замішуємо і відкладаємо убік.

Кришимо моркву, цибулю і очищені печериці. Капусту шаткуємо.

На розігріту пательню спочатку викладаємо цибулю, потім капусту, потім печериці. Наостанок кладемо капусту. Перемішуємо.

Додаємо соєвий соус, імбир і перець чилі. Залишаємо тушкуватися під кришкою на середньому вогні 10-15 хвилин.

Розділяємо тісто на частинки, кожну розкатуємо до форми тоненького млинця. Викладаємо начинку і загортаємо.

Розкладаємо на деко, змащуємо пиріжки яйцем і посипаємо кунжутом.

Ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Вуаля!

Домашні пиріжки, скріншот: YouTube

Рецепт другий. Пиріжки з капустою і яйцем.

Вам знадобиться:

Капуста - 500 г

Зелень - 10 гілочок

Сіль - 1 ч.л.

Перець - 1/2 ч.л.

Яйця варені - 4 шт.

Борошно - 350 г

Сода - 1/3 ч.л.

Сіль - 1/2 ч.л.

Кефір - 250 мл

Олія - 1 ст.л.

Хід приготування:

Шаткуємо капусту і варимо у великій каструлі близько 7-10 хвилин.

Воду з капусти відкидаємо, у капусту додаємо зелень, сіль, перець, варені і покришені яйця.

Замішуємо тісто: борошно змішуємо з сіллю, содою. Додаємо кефір і олію. Ретельно замішуємо.

Розділяємо тісто на частинки, кожну розкатуємо до форми тоненького млинця. Викладаємо начинку і загортаємо.

Смажимо пиріжки на розігрітій пательні на олії на середньому вогні близько 7-10 хв. Перевертаємо.

Вуаля!

Рецепт третій. Пиріжки з капустою і м'ясом.

Вам знадобиться:

Борошно - 500 г

Дріжджі сухі - 6 г

Цукор - 1 ст.л.

Сіль - 1 ч.л.

Масло вершкове (розтоплене) - 80 г

Молоко - 250 мл

Яйце - 1 шт.

Лук - 150 г

Фарш - 200 г

Капуста - 300 г

Сіль - 1 ч.л.

Перець - 1/3 ч.л.

Яйце - 1 шт.

Кунжут - 20 г

Хід приготування:

Замішуємо тісто: у борошно додаємо сухі дріжджі, цукор, сіль, розтоплене масло, молоко і яйце. Ретельно замішуємо. Залишаємо у теплі на 1 годину.

На пательні обсмажуємо спочатку покришену цибулю, потім додаємо фарш. Розбивши його грудочки, кладемо шатковану капусту. Солимо та перчимо. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні 15 хвилин.

Розділяємо тісто на частинки, кожну розкатуємо до форми тоненького млинця. Викладаємо начинку і загортаємо.

Розкладаємо пиріжки на деко, змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Ставимо у розігріту на 180 градусів духовку на 25-30.

Вуаля!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому ми неправильно варимо рис і навіщо японці промивають його 7 разів: секрети, які не почуєте від мам і бабусь.

Як повідомляв "Знай.ua", пісний червоний борщ: рецепт для тих, хто "готується" до свят.

Знай.ua писав, вівсянка з яйцем, смажена на сковороді: рецепт ситного, але низькокалорійного млинця.