Гречка є дуже корисною крупою, але не обов'язково її просто відварювати, щоб наповнювати організм поживними мікроелементами. Адже звичайну кашу можна приготувати так, що за вуха не відтягнеш.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 ст. гречки
- 2 цибулини
- морквина за бажанням
- 200 г печериць
- 2 ст. води
- 2 ст. л. соняшникової олії
- сіль, перець, зелень на свій смак
В Україні планують ввести ще одну пенсію
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова
Приготування:
Гречку спершу добре промийте. Залийте її водою. Поставте тепер на вогонь і варіть після закипання 15 хвилин.
За цей час цибулю, моркву і гриби дрібно наріжте, підсмажте на соняшниковій олії. Готову гречку викладіть в сковороду до грибів та перемішайте. Прогрійте під кришкою протягом 5-7 хвилин, а потім подавайте до столу.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.
Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.