Гречка є дуже корисною крупою, але не обов'язково її просто відварювати, щоб наповнювати організм поживними мікроелементами. Адже звичайну кашу можна приготувати так, що за вуха не відтягнеш.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 ст. гречки
- 2 цибулини
- морквина за бажанням
- 200 г печериць
- 2 ст. води
- 2 ст. л. соняшникової олії
- сіль, перець, зелень на свій смак
Довго "тримати" тарифи - неможливо: українців попередили про нові ціни на світло та газ
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Приготування:
Гречку спершу добре промийте. Залийте її водою. Поставте тепер на вогонь і варіть після закипання 15 хвилин.
За цей час цибулю, моркву і гриби дрібно наріжте, підсмажте на соняшниковій олії. Готову гречку викладіть в сковороду до грибів та перемішайте. Прогрійте під кришкою протягом 5-7 хвилин, а потім подавайте до столу.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.
Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.