Якщо ви втомилися від банального переліку обідніх страв, і у вас є трошки вільного часу, пропонуємо приготувати шалено смачні м'ясні ковбаски в пергаменті з яйцем і сиром.
Ця страва також можна назвати м'ясним рулетом, але назва тут не важливо. Головне-це доступність інгредієнтів і дивовижний смак. Від готових ковбасок неможливо відірватися. Приємний бонус полягає в тому, що приготувати цю страву обійдеться не дорожче, ніж ваш звичайний обід.
Для рулетиків нам знадобляться:
Курячий фарш-600 грам;
Панірувальні сухарі-2 ст. л
Яйце куряче-3 шт
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Вершкове масло-30 г
Твердий сир-150 г
Орегано-0,5 ч. л.
Вода-200 мл
Сіль і мелений чорний перець - за смаком
Готуємо рулетики
-
У глибокій мисці з'єднайте фарш, сухарі, спеції і сіль. Добре перемішайте.
-
Відваріть яйця, остудіть і наріжте кубиками. Сир натріть на крупній тертці.
-
Змастіть вершковим маслом пергаментний папір і рівномірно розподіліть третю частину фаршу. Посипте яйцем і сиром.
-
Акуратно поверніть в рулет. Притисніть краї ложкою, щоб закрити їх. Загорніть рулет в папір. У вас повинно вийти 3 таких ковбаски.
-
Викладіть рулети на сковороду, залийте водою, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Готово, можна подавати до столу. Такі рулетики набагато ніжніше котлет, а на смак не гірше, і такі ж ситні. Приємного апетиту!
Нагадаємо, омлет, гідний столу Зеленського: зірка "Орла і Решки" розкрив секретний французький рецепт