Ці напої для схуднення не лише позитивно вплинуть на травну систему, але й потішать приємним смаком.

Читайте Знай в Google News!

Гідромель

На склянку теплої (до 400 мл) води дати 1 ч. л. меду і 2 ст. л. лимонного соку. Приймати потрібно тричі на день перед їдою. Завдяки тому, що напій містить вітамін С, він сприяє виведенню шлаків і підвищує імунітет.

Вівсяний кисіль

Такий кисіль покращує обмінні процеси в організмі та зміцнює імунітет. Для приготування киселю 200 г вівса висипати в трилітрову банку, влити 0,5 стакана кефіру, 1 ст. л. сметани, 1,5 л води.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Вівсяний кисіль, фото: кадр з відео

Щільно зав'язати посуд марлею і поставити в тепле місце для скисання. Потім процідити, перелити в каструлю і варити на невеликому вогні, періодично помішуючи. Довести до кипіння та зняти з вогню. Пити за пів години до їди по 0,5 склянки.

Медово-коричний напій.

Такий напій має очисні властивості і прискорює метаболізм в кілька разів, притупляє відчуття голоду. Залити 0,5 ч. л. кориці 200 мл окропу. Коли охолоне, додати 1 ч. л. меду і охолодити 2 години в холодильнику. Приймати на ніч і вранці натщесерце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.