Печінковий рулет дуже простий в приготуванні. Він підкорить з першого шматочка. Такий рулет можна подавати як закуску, окреме повноцінне блюдо або м'ясне доповнення до будь-якого гарніру.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом печінкового рулету поділився сайт "Food.noteru".

Інгредієнти:

  • куряча печінка - 500 грамів;
  • плавлений сир - 200 грамів;
  • великі курячі яйця - 4 штуки;
  • жирний майонез - 3 столові ложки;
  • 4 зубчики часнику середнього розміру;
  • 1 столова ложка пшеничного борошна;
  • зелень кропу;
  • сіль;
  • перець.

Печінковий рулет, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Приготування:

Яйця збити в пишну піну в окремій місткості. Курячу печінку добре промити і обсушити від надлишку вологи. Подрібнити печінку в блендері. Можна також скористатися і м'ясорубкою.

Тепер змішати збиті в піну яйця і подрібнену печінку. Додати до суміші борошно, посолити і поперчити. Масу ретельно перемішати.

Деко вистелити пекарським папером і вилити туди приготовлену масу. Розрівняти масу за допомогою лопатки в пласт. Запікати печінковий корж протягом 12-15 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Після випікання печінковий корж охолодити і зняти його з паперу для випічки.

Тепер потрібно змішати в окремій тарілці майонез, натертий сир, дрібно нарізаний кріп і подрібнений часник. Приготовленою масою промазати печінковий корж. Згорнути його в рулет і залишити в холоді мінімум на 2 години. Охолоджений рулет порізати на порційні шматочки.

Печінковий рулет, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.