Яблучні пончики-стануть класним домашнім десертом, який не тільки сподобається всій родині, але і не додасть зайвих сантиметрів в талії. Важливим також є те, що вони досить прості в приготуванні, варто тільки уважно поставитися до нарізки яблук.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • 3-4 яблука
  • Яйце
  • Цукор ст. л.
  • Молоко 1/2 склянки
  • Кориця
  • Ванілін і розпушувач
  • Пшеничне борошно
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

До яйця додати столову ложку цукру, півсклянки молока, корицю, ванілін і розпушувач. Добре перемішати і додати склянку борошна.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нам необхідно добре вимішати, щоб вийшла однорідна маса без грудок.

Наливаємо рослинне масло на сковороду, очищаємо яблука від шкірки.

Нарізаємо на рівні кільця, видаляємо серцевину.

Обвалюємо яблуко в борошні і занурюємо в тісто, потім відправляємо в розігріте масло, і обсмажуємо до золотистої скоринки.

Після смаження варто викласти на паперовий рушник. Це допоможе видалити залишки масла. Посипаємо цукровою пудрою і додаємо джем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, грибна ікра для швидкої закуски, смачний і перевірений рецепт.

Як повідомляв Знай. ua, фарш, картопля і нічого більше, рецепт соковитих котлеток Стіжок.

Також Знай. ua писав, що фантастично корисна риба, як вибирати оселедець, щоб отримати максимум для здоров'я.