Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом домашнього вівсяного печива поділився сайт "1lyubov".

Інгредієнти:

  • 150 г вівсяних пластівців
  • 180 г борошна
  • 100 г вершкового масла
  • 100-150 г цукру або меду
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. розпушувача
  • щіпка солі
  • ваніль
  • 150 г родзинок
  • 0,5 ч. л. кориці (можна не додавати)

вівсяне печиво

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Приготування:

Продукти заздалегідь дістати з холодильника, духовку розігріти до 180 ℃. Ізюм промити і висушити. Змішати борошно, розпушувач і корицю. Потім просіяти сухі інгредієнти. Додати вівсяні пластівці, родзинки і перемішати.

Бажано готувати печиво з тих вівсяних пластівців, які потрібно варити. М'яке вершкове масло збити з сіллю, ваніллю і цукром до пишності. Поступово ввести по одному яйця. З'єднати масляну масу і сухі інгредієнти. У вас повинно вийти в'язке тісто.

Тепер сформуйте печиво, викладіть його на деко і ставте в розігріту духовку. З медом печиво вийде ароматним і ще смачнішім.

Вівсяне печиво з родзинками, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів