Хліб усьому голова не лише для українців. Так, однією з найсмачніших, і при цьому дуже простою стравою, добре знайомою у всій Європі, є білий хліб з маслом і часником. Хрусткі шматочки стануть ідеальною закускою, яку можна приготувати навіть для несподіваних гостей.
Читайте Знай в Google News!
Цим рецептом Знай.ua ділиться на основі матеріалу кулінарного ресурсу "Вкусные рецепты".
- 1 підсушений французький батон або багет (при необхідності можна замінити звичайним батоном)
- 100 г твердого сиру
- 100 г розм'якшеного вершкового масла
- 2-3 зубчики часнику
- зелень петрушки і кропу на смак
Нострадамус і Баба Ванга залишили зловісні пророцтва на 2025 рік: на Європу чекає щось гірше за війну
У листопаді пенсіонерам підкинуть грошенят: хто отримає
Діятимуть оперативніше: ТЦК наділять новими повноваженнями
Пенсіонерам обіцяють 2361 грн доплати: але отримають не всі
Рецепт приготування
Сир потерти на тертку, видавити часник, додати м'яке масло і дрібно порізану зелень, все перемішати.
Духовку нагріти на 200 градусів Цельсія. Хліб надрізати навскоси, прорізаючи не до кінця, заповнити їх добре перемішаною начинкою.
Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин.
Потім фольгу відкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум'яниться (на цьому етапі можна перевести духовку у режим грилю).
Для подачі батон можна нарізати як по лініях надрізу — тоді начинка буде немовби "Зверху", так і поруч з цими лініями — таким чином, забезпечивши, що начинка залишиться всередині.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ми публікували рецепт золотистої перловки з овочами.
Також портал "Знай.uа" писав рецепт простої сирної запіканки до чаю.