Листопад впевнено підходить до свого екватора, а безліч складних рецептів вже переповнили наші книги з інструкціями до страв. На цей раз ми звернемося до класики, буде разом розбиратися як зробити повітряний омлет.
Читайте Знай в Google News!
Саме з цим рецептом у нас вийде незвичайний ніжний і пишний омлет. У нього можна сміливо додавати нарізану зелень, томати, оливки, гриби і будь-які інші інгредієнти на ваш смак. Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліку "great.foood" в Instagram.
Що нам потрібно для приготування омлету: яйця-6 шт., молоко - 250 мл, сіль – за смаком, вершкове масло для змазування форми.
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Спосіб приготування: духовку розігрійте до температури 200 градусів. Змастіть форму для запікання вершковим маслом. Яйця розбийте в миску, посоліть і злегка підбийте віночком або виделкою. Сильно збивати не потрібно, інакше омлет високо підніметься в духовці, а потім опаде. Влийте молоко до яєць, перемішайте. Перелийте в форму для запікання і поставте в духовку, випікайте омлет 30 хвилин.
Варто також нагадати нашим читачам, що ще наприкінці жовтня в Україні ціни на картоплю впали на 10% і кілограм не коштував вище 6 грн. Тоді експерти пов'язували зниження ціни на картоплю надходженням нового врожаю і сприятливою погодою для транспортування і первинного сортування і зберігання овоча. Але в листопаді ситуація різко змінилася. Причиною зростання цін пов'язують з досить високим попитом на картоплю серед оптовиків. Компанії масово роблять закупівлі для сховищ на зиму. Зараз фермери пропонують картоплю по 5,50 - 7,50 грн/кг, що на 10% дорожче, ніж наприкінці минулого тижня.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, коли немає грошей на "Баунті" і "Рафаелло" , а солодкого хочеться: як приготувати десерт за копійки.
Як повідомляв Знай.uа, рецепт запеченої капусти від Юлії Панкової: смакота захмарна, ще й фігура в порядку.
Знай.uа писав, рецепт запеченого селери з грибами і сиром: приголомшливі відчуття в роті.