В Instagram-акаунті телепередачі "Сніданок", яка виходить на телеканалі "1+1", з'явився рецепт запеченого кореня селери з грибами і сиром пармезан, яким поділилася ведуча Антоніна Лесик.

Для того щоб приготувати цю страву, знадобиться сам корінь селери, а також три столові ложки оливкової олії, 75 грам листя руколи і волоських підсмажених горіхів, 3 ст.л. вершкового масла, одна червона цибулина, 150 г. пармезану і сіль з перцем за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Приготування починається з миття кореня селери, який згодом потрібно нарізати слайсами (кільцями). Вони повинні бути товщиною 1-1,5 см.обидві сторони слід змастити оливковою олією, поперчити і посолити.

Селера потім потрібно викласти на пергамент і відправити деко в розігріту до 200 градусів Цельсія духовку на 40-45 хвилин. За цей час селера повинен стати м'яким і придбати золотистий відтінок.

Популярні новини зараз

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

Паралельно цьому процесу потрібно обсмажити гриби на вершковому маслі до готовності. Їх теж потрібно посолити і поперчити. Далі береться суха розігріта сковорода, на якій потрібно прогріти горіхи протягом 5-7 хвилин. Їх згодом потрібно остудити і подрібнити.

Далі змішуються листя салату, нарізану червону цибулю, горіхи і гриби в мисці. Селера дістається з духовки, на нього викладається салат і шматочок сиру, після чого злегка поливається оливковою олією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, всього пів капусти - а смакоти вийде на всю сім'ю: швидке блюдо з простих продуктів.

Як повідомляв "Знай.ua", ковбаса з гороху, яку не відрізниш від м'ясної: рецепт з секретними компонентами.

Знай.ua писав, щоб він забув про маму, сбацай борщик з галушками: як знайти шлях до серця чоловіка одним блюдом.