Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди на свій смак.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно - 200 г
- Вершкове масло - 70 г
- Цукор - 60 г
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Щіпка солі
- Сметана 20% - 2 ст. л.
Начинка:
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
- Сир - 600 г
- Яйце - 1 шт.
- Вершки 20% і вище - 150 мл
- Цукор - 150 г
- Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.
- Смородина - 250 г
Приготування:
Тісто: Спершу розтираємо руками масло з мукою. Потім додаємо цукор, розпушувач, сіль і перемішуємо все. Додаємо сметану і замішуємо тісто. Готове тісто загортаємо у харчову плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин.
Начинка: Сир, яйце, вершки, цукор і кукурудзяний крохмаль вимішуємо у посудині. Для цього можна використати блендер. Тепер даємо смородину. Все ретельно розм'якшуємо.
Тісто розкачуємо і викладаємо у форму для запікання діаметром 24 см. Виливаємо на тісто сирно-смородинову масу. Випікати пиріг потрібно протягом 50 хвилин при 170 градусах. Перед подачею обов'язково потримайте його в холодильнику.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.