Закуска зі шпротів з плавленим сирком виходить дуже смачною, а готується так швидко, що її захочеться робити хоч щодня.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом приготування закуски зі шпротів з плавленим сирком поділився сайт "Королівська кухня".

Інгредієнти:
  • шпроти - 1 банка
  • яйця (варені) - 2 штуки
  • сир плавлений - 100 грамів
  • цибуля - 50 грамів
  • кріп - 10 гілочок
  • сіль - ½ ч. л.
  • перець - ¼ ч. л.
  • майонез - 3 ст. л.

Закуска зі шпротів з плавленим сирком, фото: кадр з відео

Закуска зі шпротів з плавленим сирком, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації

Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії

Показати ще
Приготування:
Очищену цибулю нарізаємо невеликими шматками та перемелюємо в блендері. Туди ж додаємо шпроти, варені яйця, сир, порізаний шматочками, зелень кропу, сіль і перець.
Збиваємо масу до однорідності. Подаємо, намазавши на хліб. Дуже смачно виходить, якщо скибочки хліба злегка підсмажити на розігрітій сковорідці. Це поєднання точно стане улюбленим. Щобільше, такі бутерброди не соромно подати гостям на святковий хліб. Просто, але дуже апетитно і красиво.

Закуска зі шпротів з плавленим сирком, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.