Дієтичні курячі котлетки порадують своїм складом і калорійністю будь-якого спортсмена, а також кожного, хто любить смачну їжу і при цьому дотримується повноцінного харчування та здорового способу життя. У котлетах за цим рецептом всього 102.76 ккал на 100 грамів.

Читайте Знай в Google News!

Простим рецептом дієтичних курячих котлет поділився телеграм-канал "Кулінарія".

Інгредієнти:

  • 450-500 г курячого філе
  • 1 невелика цибулина
  • 1 невеликий зубчик часнику
  • 1 ст. л. петрушки
  • 80 г рідкого знежиреного сиру (або густого йогурту)
  • 1 ст. л. вівсяних висівок
  • 1 ст. л. пшеничних висівок
  • 1 ст. л. води
  • 1 жовток + 2 білки
  • сіль, мелений чорний перець на свій смак
  • щіпка мускатного горіха

Дієтичні курячі котлетки, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

Дієтичні курячі котлетки, фото: кадр з відео

Приготування:

Дрібно нарізати цибулю і часник, філе курки нарізати шматочками, додати петрушку і перемолоти в фарш. Викласти в посудину, додати сир, жовток, висівки, трохи води, заправити сіллю, перцем і мускатним горіхом. Ретельно перемішати.

Окремо збити білки в м'яку піну і з'єднати з фаршем. Котлети випікати в духовці, нагрітій до 180 градусів. Котлетки печуться приблизно пів години.

Дієтичні курячі котлетки, фото: кадр з відео

Дієтичні курячі котлетки, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь