Представляємо рецепт унікальних у своєму роді булочок з корицею. Вам позаздрить будь-який кондитер, а насичений смак і вражаюча ніжність цього виробу гідні найвищих похвал. Гості не зможуть відірватися і будуть просити добавки. Особливо такі булочки припадають до душі діткам. Але, як і будь-які борошняні та солодкі вироби, їх слід вживати в міру. Адже вони жодного разу не дієтичні. Вважайте, ми вас попередили! Ну а тепер пірнаємо в майстерність і вчимося творити диво.
Інгредієнти:
250 мл молока
100 г цукру
1П ванілі
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
1п (11г). Сухих дріжджів
2 яйця
600г борошна.
Масло 70 г
Для начинки з'єднати наступні інгредієнти 👇
Смородина морожена або свіжа 500г
Крохмаль 2 ст. л. з гіркою
Ванільний цукор 1п.
Кориця 2 ч. л.
Цукор 150г.
Для глазурі
Шоколад розтопленим на водяній бані з невеликою кількістю молока, щоб був більш рідким
Тісто:
Розвести дріжджі з теплим (не гарячим молоком) залишити на 15-20 хвилин для набухання.
Окремо збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром до пишної піни, і додаємо розтоплене вершкове масло. Цю суміш додаємо до дріжджів і поступово додаючи борошно, вимішуємо тісто. Ми залишаємо в теплому місці на 2 години, щоб тісто підійшло.
Готове тісто розгортаємо товщиною приблизно в 1-1.5 см, намазуємо начинкою і формуємо рулет. Ріжемо на шматочки по 3 см, і викладаємо на застелений пергаментом деко приблизно 1.5 см один від одного. Ставимо в попередньо нагріту духовку до 180° на 20 хвилин, готові булочки поливаємо шоколадом)
Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, домашня ковбаса у фользі: спробувавши один раз, ви більше не будете купувати в магазині.
Як повідомляв " Знай.ua", звичайний день стане справжнім святом: рецепт ніжної грудинки в пиві.
Знай.ua писав, щоб добро не пропадало: три смачних рецепта для зелених помідорів.