Вітамінний овочевий салат настільки смачний, що ви точно захочете готувати його щороку. Така закуска добре йде, коли поставити її як на щоденний, так і святковий стіл. Щобільше, тут і готувати особливо нічого не треба - лише нарізати всі овочі та заправити їх маринадом!
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 кг капусти
- 1 кг моркви
- 1 кг цибулі
- 1 кг болгарського перцю
- 1 кг помідорів
- 1 кг огірків
- 5 ч. л. солі
- 5 ст. л. цукру
- 1 ст.рослинної олії
- 1 ст. оцту 9 %
- часник за бажанням
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
Все овочі - капусту, моркву, цибулю, болгарський перець, помідори, огірки - нарізати соломкою. Залити їх рослинною олією та оцтом. Тепер засипати нарізані овочі цукром і сіллю, перемішати і дати настоятися протягом 1 години.
Опісля поставити салат варитися. Після того, як він закипить, варити не більше 10 хвилин. Розкласти у стерилізовані банки рівномірно з маринадом. Закатати кришками.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь