Дуже зручний вид заправки - з нею можна готувати супи, борщі, м'ясо, рибу. Дуже смачний і корисний соус. Ми заправляємо салати маслом, а чому б це масло не замінити таким прекрасним соусом?! Універсальний рецепт заправки на всі випадки життя опублікували у кулінарному блозі super.recepty в Іnstagram.
Читайте Знай в Google News!
ОВОЧІ ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
⠀
1кг солі
По 0,5 кг кропу і петрушки
0,5 кг болгарського перцю
1кг помідорів
1кг моркви
1кг ріпчастої цибулі
Приготування:
Перець, моркву, цибулю очистити.
З такою заправкою традиційним стравам гарантовано ідеальний смак.
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Спосіб приготування:
Всі інгредієнти перемолоти в блендері.Викласти в глибоку ємність, всипати сіль.
Все добре перемішати до однорідної маси.
Простерилізувати баночки і заповнити їх овочевою сумішшю, закрити поліетиленовими кришками.
Цю заправку зручно зберігати в холодильнику або погребі.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь