Багато українців відзначатимуть "моторошне" свято Хелловін. У цей день прийнято не тільки вбиратися в костюми нечисті, а й готувати частування. Суддя 10 сезону "МастерШеф" на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом печива для яскравого святкування дня Всіх Святих.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1/2 склянки (115 г) вершкового масла, розтопленого і злегка охолодженого;
  • 1/4 склянки (50 г) темно-коричневого цукру;
  • 1/2 склянки (100 г) цукру;
  • 1 ч. л. ванільного екстракту;
  • 6 ст. л. (86 г) гарбузового пюре;
  • 1,5 склянки (190 г) борошна;
  • 1/4 ч. л. солі;
  • 1/4 ч. л. розпушувача;
  • 1/4 ч. л. харчової соди;
  • 1 і 1/2 ч. л. меленої кориці;
  • 1/2 склянки (90 г) шоколадної стружки.

Печиво Ектора Хіменес-Браво, фото: СТБ

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще
  • Збийте розтоплене вершкове масло, коричневий цукор і цукровий пісок в середній мисці, щоб не залишилося грудочок від коричневого цукру. Збийте ваніль і гарбузове пюре до однорідності.
  • Змішайте у великій мисці борошно, сіль, розпушувач, соду, корицю. Помістіть вологі інгредієнти до сухих і перемішайте разом великою ложкою або шпателем. Тісто вийде дуже м'яким.
  • Додайте 1/2 склянки шоколадної стружки. Вона може не прилипати до тесту через розтопленого масла, але зробіть все можливе, щоб з'єднати їх. Накрийте тісто і охолоджуйте протягом 30 хвилин (або до 3 днів). Охолодження тесту є обов'язковим для цього рецепта.
  • Дістаньте тісто з холодильника. Розігрійте духовку до температури 180°C. застеліть двома великими листами пергаментним папером або силіконовими килимками.
  • Згорніть тісто в кульки (приблизно 1,5 столові ложки тіста кожен). Розрівняйте верхівки тестових куль. Випікайте 11-12 хвилин.
  • Охолоджуйте печиво на формах для випічки не менше 10 хвилин, перш ніж перевести його на решітку для повного охолодження. Чим довше печиво охолоджується, тим краще смак! Гарбуз підходить ще красивіше на другий день.

Печиво Ектора Хіменес-Браво, фото: СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірковий шеф Ектор Хіменес-Браво покинув Україну, на "прощання" сказав кілька слів.

Як повідомляв Знай. ua, "Майстер-Шеф" Ектор Браво зловив у свої мережі Фреймут.

Також Знай. ua писав, що Ектор з МастерШеф відклав сковороду заради бальних.