Готові заприсягтися, що ви неодноразово бачили, а може навіть і куштували цей пиріг. Дехто називає його “тертим”, дехто каже, що його справжня назва - “Каракум”. Яка б назва не була цього шедевру випічки, залишається лише константувати, що цей пиріг надзвичайно смачний і готується доволі легко.
Читайте Знай в Google News!
Вам знадобляться:
- Маргарин 200 г
- Борошно 1 стакан
- Цукор 1 стакан
- Яйце
- Сода 0,5 ч.л.
- Сіль
- Варення (яке ви найбільше любите або ж яке у вас є при собі)
Хід приготування:
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Яйце перемішайте з цукром.
Маргарин розтопіть і змішайте разом з цукром і яйцем.
У цю суміш висипте борошно, додайте соди і солі. Ретельно змішайте. Тісто має вийти еластичним.
Відділіть четвертинку отриманого тіста і покладіть у холодильник. Залиште його там для того, щоб воно ствердло.
Інше тісто рівномірно розкладіть на протвені.
Змажте варенням.
Дістаньте заморожене тісто і натріть його на тертці над потвенем.
Випікайте у духовій шафі близько 15-20 хвилин. Коли пиріг зарум'яниться - готовий.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, рецепт шаруватого салату "Мімоза" і невеликий лайфхак для бажаючих, приготує кожен.
Як повідомляв портал Знай.uа, голубці для ледачих без рису: оригінальна страва вразить сім'ю і гостей.