Борщ є улюбленою традиційною стравою всіх українців. Заправка для борщу зазвичай готується восени, поки в льохах і на ринках ще залишилися свіжі овочі з городу. Ви зможете відкрити банку в будь-який час і приготувати смачний ароматний борщ.
Читайте Знай в Google News!
Заправка для борщу на зиму
Буряк - 2 шт.
Томат - 6 шт.
Болгарський перець - 2 шт.
Немає грошей – йди воюй: нардеп закликав змінити систему штрафів від ТЦК
Гороскоп на сьогодні, 22 квітня: на кого чекає прорив у вівторок, а кому варто триматися подалі від сварок
Мобілізують навіть з бронюванням: ТЦК знайшли законну лазівку
Продаж авто загонить у мінус: українців приголомшили новими вимогами - не зглянуться навіть на старі авто
Морква - 2 шт.
Ріпчаста цибуля - 2 шт.
Часник - 3 шт.
Кріп - 10 гілочок.
Соняшникова олія - 100-150 мл.
Оцет (9%) - 3 ст. л.
Цукор - 1 ст. л.
Сіль - 1 ст. л.
Моркву і буряк натерти на тертці, часник дрібно порубати, цибулю дрібно нарізати, перець нарізати середнім кубиком. Часник і цибулю покласти в каструлю з товстим дном, тушкувати 4 хвилини, додати моркву і тушкувати ще 3 хвилини, потім покласти перець, буряк.
Натерти томат на тертці, поки в руках не залишиться шкірка - її можна викинути. Томатну масу додати до інших овочів, додати сіль і цукор і тушкувати 30 хвилин.
Дрібно нарізати до овочів кріп і влити оцет. Гасити ще 5 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, рецепт шаруватого салату "Мімоза" і невеликий лайфхак для бажаючих, приготує кожен.
Як повідомляв портал Знай.uа, голубці для ледачих без рису: оригінальна страва вразить сім'ю і гостей.
Також портал Знай.uа писав про рум'яний рулет до чаю: рецепт смачної закуски зробить будь-який вечір незабутнім.