Для того щоб приготувати смачні і прості часникові грінки всього за п'ять хвилин на сковороді, знадобиться лише один чорний хліб і три зубчики часнику. Сіль додається за смаком, а бульйон за бажанням. Рецептом поділився Telegram-канал Real Food.

Читайте Знай в Google News!

Спосіб приготування неймовірно простий. У хліба слід відрізати все окраєць і залишити тільки порційну м'якоть, яку потім потрібно вмочити за бажанням в бульйон. Шматочки обсмажуються на рослинній олії в сковороді і скидаються згодом після смаження в друшляк.

Ось так необхідно відокремити м'якоть від горбушки

Туди видавлюються заготовлені зубчики часнику, додається сіль за смаком і все ретельно перемішується. Часникові грінки готові! Їх можна вживати з одним з соусів. Серед хороших доповнень можна виділити сметанний соус, з плавленим сиром і соєвим соусом, цацікі (грецький рецепт), гострий з перцем, грибний і томатний.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ловись велика і маленька: рецепт пряного засолу річкової риби. Засолка - найпростіший варіант приготування риби. Пропонуємо вам оригінальний рецепт пряного засолу річкової риби. У ньому немає нічого складного, а готовий продукт виходить ще смачніше, з ароматами перчика і коріандру.

Як повідомляв "Знай.ua", засіл грудинки для гурманів з 3-х інгредієнтів: ідеальне Доповнення до борщу з часничком.

Знай.ua писав, смачно, як у дитинстві: рецепт макаронної запіканки, яку колись готували в дитсадках.