Зараз ми розповімо, як зробити бюджетну смачненьку намазку на хліб, і які інгредієнти для цього знадобляться. В першу чергу-банку шпрот і два варених яйця. Потім по одній одиниці великої вареної моркви, плавленого сиру і великої цибулини. Ще по столовій ложці цукру і оцту, а також половина ч.л. солі і дві-три ст. л. майонезу. Можна додати кріп.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом поділився Instagram-аккаунт cooking_mag.
Для приготування спочатку слід відкрити шпроти і злити масло. Рибу всередині розім'яти виделкою. Морква, сир і яйця слід натерти на дрібній насадці, а цибулину порізати маленькими кубиками, залити окропом і додати цукор, сіль і оцет, після чого залишити хвилин на 15 маринуватися. Рідина після закінчення часу-злити.
Соцвиплати призупинять: що потрібно зробити до жовтня, щоб не втратити допомогу
Пенсії через ПриватБанк прийдуть із затримкою: про що попереджають стареньких
ТЦК висунули нову вимогу: стосується водіїв – відмова не приймається
Пенсіонерам виплатять 40% доплати до пенсії: хто може отримати
Потім цибулю додається до решти інгредієнтів, кріп дрібно нарізається і теж відправляється в намазку. Всі підготовлені компоненти гарненько перемішуються, заправляються майонезом і вже готові для намазування на хліб.
Рекомендовано попередньо підсушити хліб в духовці або тостері, а на святковому столі можна подати дану намазку на Солоному крекері.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, квашена капуста, як з бочки: простий рецепт ідеальної закуски до картоплі, м'яса та інших страв.
Як повідомляв "Знай.ua", прості секрети, які дозволять котлетам стати кулінарним шедевром: бездоганне Доповнення до будь-якого гарніру.
Знай.ua писав, зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: як приготувати справжня українська страва.