Щоб правильно і смачно підсмажити свинячі реберця гриль, знадобиться маринад, який зробить м'ясо м'якшим і ніжнішим, підкреслить його смак і додасть неповторного аромату.

Читайте Знай в Google News!

Чудовим рецептом реберець на грилі в пиві з медом поділився сайт "Сім поросят".

Інгредієнти:

  • 1,5 кг реберець;
  • 600 мл пива;
  • 2 ложки меду;
  • 1 ст. л. солі;
  • 10 горошин перцю;
  • 1 лавровий листок.

Реберця в пиві з медом, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

Приготування

Промиті ребра порізати, скласти в каструлю. Мед розтопити, влити кілька ложок пива, розтерти до однорідності, потім додати решту пінного напою. Ввести сіль, дочекатися повного розчинення. Пиво буде пінитися, кладіть частинами і добре розмішуйте.

Розчавити горошки перцю тильною стороною ножа, закинути в маринад. Покришити лавровий листок, додати до пива. Залити реберця, накрити, залишити мінімум на 5 годин. Вийняти м’ясо з маринаду. Якщо використовується штучний гриль, то добре віджати шматочки, щоб крапель було менше. Довести реберця до готовності.

Реберця в пиві з медом, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.