Капкейки, або кексики — мрія будь-якої господині. Вони можуть служити не тільки смачною прикрасою для солодкого столу, але і чудово підходити до чаю. А чашечка кави з маленьким капкейком з ранку-запорука чудового настрою. Класика капкейків-це ванільні кексики на пшеничному борошні з сиром, і сьогодні ми будемо вчитися готувати саме їх.
Щоб здивувати гостей, домашніх і себе, кохану, нам знадобляться наступні
Інгредієнт
Для тесту:
80 г вершкового масла
100 г цукру
2 яйця
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
150 г пшеничного борошна
1 ч. л розпушувача
50 г молока
Для крему:
100 г вершкового масла
300 г сирного сиру
90 г цукрової пудри
Приготування
1.Основа.Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром до посвітлення.Потім додайте яйця по одному, кожен раз ретельно збиваючи.
2.Борошно і розпушувач перемішайте і додайте до маси половину.Перемішайте міксером, влийте молоко і знову перемішайте.Додайте борошно, що залишилося.Тісто має вийде однорідним.
3.У форму для капкейків викладіть тісто, заповнюючи осередки на 2/3.Випікайте в розігрітій до 180С духовці 25-30 хвилин.Орієнтуйтеся по своїй духовці.Дайте кексам повністю охолонути.
4.Крем.Розм'якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою.Маса повинна посвітліти, додайте сирний сир.Добре збийте. Крем повинен вийти однорідним і повітряним.
5.На остиглі основи викладіть крем за допомогою кондитерського мішка і насадок.Прикрасьте на свій смак.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, розкішна закуска з маринованих фаршированих зелених помідорів: справжня смакота на зиму.
Як повідомляв Знай.uа, Осіння смакота: як приготувати сирну запіканку з гарбузом.
Знай.uа писав, оригінальний грибний суп: дуже смачна перша страва стане візитною карткою кожної господині.