Апетитним рецептом пиріжків з курячим м'ясом поділилася українська продюсерка Олена Мозгова. Спосіб приготування простий, зате смак страви дивовижний, а аромат і поготів! Відповідний допис із фотографіями випічки з'явився в Instagram Олени Мозгової.
Читайте Знай в Google News!
"Тісто філо, начинка - курка, у мене було невелике філе і три філе бедра, одна велика цибуля, одна велика морква, зіра, сіль, паприка, куркума, оливкова олія. Один пиріжок - один лист тіста. Готувати дуже легко... Аромат такий, що в голові паморочиться.", - написала вона.
Інгредієнти:
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
- тісто філо (прісне, дуже тонке (близько 1 мм) витяжне тісто, характерне для страв грецької кухні)
- куряче філе невелике
- три філе бедра
- цибулина велика
- морква велика
- сіль
- зіра
- паприка
- куркума
- оливкова олія
Приготування:
Оливкову олію розігріти на пательні. Цибулю порізати мілким кубиком, довести до прозорості на сковорідці. Додати натерту моркву, м’ясо. Можна також додати фарш, або подрібнити філе ножем. Додати спеції сіль, довести до готовності.
Коли охолоне, викладаєте доріжкою на тісто, завертаєте ковбаскою, а потім рулетом. Змащуєте збитим яйцем. Запікати 35-40 хвилин на 180 градусах. Потім дістати і почекати коли вистигне.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.